Tyskland igjen!


Etter noen timers kjøretur fra Italia kom vi til Tyskland igjen. Men i dag til morgenen så var vi i Italia! Eller laaangt nord i Italia, det var så nærme Østerrike at de snakka tysk der! Men vi skulle jo møte Tante og de, og det var kjempe koselig!


Meg og Philip ( fetter ) 

Men det kuuuleste var at de hadde red bull is! Den var kjempe god! Bare at den smakte litt sånn appelsin.. Men utrolig kult! Og det jeg også merka at de hadde spagetti is! men det var på en anna butikk, elle på en resturang, så var det vanlije is som var kutte i sånn lange rør, også var det jordbærsaus som tomatsaus, så det var utrolig kult! Men spiste det ikke da, så det på bilde, og Philip hadde smakt det før!

Også badet vi på Gardarsjøen! Koselig!

Og idag dro vi til et kjempe kult badeland. Det var skikkelig gøy der!

Det var mye større enn det! ++ Innebasseng også!

 Men dagen gikk videre, så vi gro til en sånn vogn greie, som skulle ta oss opp i fjellet, ja en sånn ting man pleier å bruke når man skal på ski, bare en sånn boks. Og det var jo kjempe høye fjell der! Så utsikten var kjempe fin!


Nå er vi i Tyskland, for vi måtte kjøre rett etter det, så kjørte vi i litt av Østerrike og litt i Tyskalnd, så skal vi til Hamburk imorgen, også hjem! 

Snakkes!

3 coments

nonsto0p

04.jul.2010 kl.00:11

Det er jo koselig i Tyskland da,

P.s Hamburg :-L Kos deg fortsatt !

- N3ss

04.jul.2010 kl.00:17

Ha en fin kveld! :D

- astrid

12.jul.2010 kl.23:09

Har faktiskt vore på mange av dei plassane du har vore! Hanover, Saint Paul, Cannes og Monaco:P kjørte til Italia fra Norge mange gonga før:D

Skriv en ny kommentar

hits