Mista blogg lysten


 Før så tenkte jeg på alle de som skrev sånne innlegg at de har mista blogglysten, liksom at de greier det, fordi jeg syntes det var så gøy. Med masse lesere og masse kommentarer!  

Men nå fortiden kjønner jeg de.. Er ikke lei av å blogge, men etter danmarksturen har jeg mista ganske mange lesere, og det er kjedeligt.. ++ at jeg ikke har så mye å blogge om enn før. Liksom før kunne jeg blogge om en tråd, og hva man kunne gjøre med den, men nå aner jeg ikke.. Kommer ikke til å ta bloggpause! Da mister jeg jo enda flere lesere.. Men har tenkt å begynne litt på nytt på en måte.. 


<3 

Og foresten! Vi øvde igjennom hele skoleavslutningen idag! Det gikk jo bar det, eller for å si det ærlig, jeg sugde.. Dansen jeg er med på mangler en del, og det er jo dumt, også var jeg med på en annen dans, og det gikk egentlig ganske bra, men til sist skulle jeg rappe sangen jeg og to andre lagde som avslutningsang. Kan jo ikke synge jeg! Så jeg sugde nok mest i det.. Eller jeg rappa jo.. Men uansett! 

  Men tilbake til poenget! 
Har tenkt å blogge litt anderledes, flere bilder " direkte " og flere videoer! Med nytt design og sånn! Men kommer til å ta litt tid. Vet ikke helt jeg.. Får se hva som kommer! 

Hva syns du ?


3 coments

det blir sikkert fint, det er bra du ikke tar bloggpause da :- D

Onekaja

17.jun.2010 kl.14:49

det blir jo kault :)

Ingrid ♥

17.jun.2010 kl.15:26

Du klarer deg nok fint ;)

Skriv en ny kommentar

hits